Минало Събитие

АТВ тур в Средна гора ( 23 юли до 24 юли 2022 г .)

АТВ турове и СПА в Средна гора

Здравейте любители на адреналина, движението и планината 😎

Ето какво сме ви подготвили за датите 23-24- ти Юли

Както много от вас са разбрали, че вече имаме Базов лагер в едно прекрасно място в подножието на Средна гора, над гр. Стрелча, в който ще се събираме, откъдето ще тръгваме на преходи, където може да пренощувате в заслона в лагера, или в двора с кемпер, каравана или палатка, където ще купонясваме и разпускаме след активностите пред лагерния огън и разбира се, да се насладим след преходите на релакса в финландската вана. ☺️
Добре дошли в Базов Лагер Стрелча!

В тази активна програма, ви предлагаме два интересни и красиви маршрута в по-високата част на планината, които ще обиколим с АТВ- тата. Туровете ще са по около 3 часа на ден, а дистанциите около 25-35 км. Маршрутите са подходящи и за начинаещи „ездачи“ на този вид превозни средства, дори и за младежи над 14 години.

Програмата е отворена и може да се включите и само в единия от двата дни ли да се възползвате от пълния пакет. Необходимо е при записването си да уточните в кой от дните ще участвате, ще пренощувате и храните в Лагера или не. За събитието няма да има организиран превоз до Стрелча и всеки ще трябва да се придвижи самостоятелно.

Програмата:

Ден първи, събота 16.07
Събираме се в двора на БЛС (Базов Лагер Стрелча) в 9:30 ч. Преобличаме се с подходящи според времето дрехи, екипираме се с каски и защитни маски, правим инструктаж за управление на машините и потегляме. Този ден ще направим преход около 30-35 км. за около 3 часа с няколко почивки. Ще овладеете техниката на придвижване в пресечен терен на такъв тип високо- проходима машина, какъвто е АТВ- то и гарантираме, че изживяването си заслужава на 150%! Ще се наслаждаваме на гледките и планината. Завръщаме се в Базовия Лагер около 14:30 ч. за да се отдадем на заслужена почивка. Преобличаме се и може да отидем да обядваме в ресторантчето на х-л Митьова къща, а след това да се отдадем на релаксиране в топлия минерален басейн в хотела. За тези, които остават за пренощуване и вечеря в БЛС ще подготвим вкусни ястия, салатки, качествена биричка, винце и ракийка.

Ден втори, неделя 17.06
Ставаме към 8:30 ч., пием кафенце, чай или айрян, хапваме домашна баничка, палачинки или мекички и се подготвяме за следващия преход с АТВ- тата. За тези, които ще дойдат направо в неделя сутрин, срещата е отново в двора на БЛС в 10:00 ч. След като сме се екипирали и провели инструктажа за управление, поемаме по един маршрут, който е в посока Панагюрище. Дистанцията за този ден ще е около 40 км., а прехода ще е около 3,5 часа. Пак ще спираме за почивки и снимки. Където има по-технични участъци ще се изчакваме, и обучаваме как да ги преодолеем по най-добрия и безопасен начин. След като приключим прехода, отново може да спрем за късен обяд в Митьовата къща, а който иска, да се възползва и от топлия басейн за релакс след натоварването.

* Цена ден първи Събота: 210/човек лв.
►Цената включва: АТВ- преход около 3 - 3,5 часа, наем на високо проходимо АТВ, екипировка (каска, защитна маска), обучение, водач-инструктор с опит и познаващ региона, снимки и клипове по време на прехода с GoPro камера, туристическа застраховка, минерална вода. (Машините са двуместни, цената от 210 лв., ако са двама на една машина се дели на две. Редуват се при карането според желанията и възможностите).

**Цена ден втори Неделя: 210 лв.
►Цената включва: АТВ- преход около 3 -3:5 часа, наем на високо проходима АТВ, екипировка (каска, защитна маска), обучение, водач-инструктор с опит и познаващ региона, снимки и клипове по време на прехода с GoPro камера, туристическа застраховка, минерална вода.

***Цена за нощувка, вечеря (вкл. алкохол – домашна бира, ракия, вино, мин. вода и безалкохолни напитки) и закуска (домашна баница, мекици или палачинки, чай, кафе или айрян) в БЛС: 65 лв./човек

►Цената не включва: транспорт до Стрелча и обратно, такса за минерален басейн или финландска вана (10 лв./човек), храна извън упоменатата за хората, които остават с преспиване, лични разходи.

В БЛС може да пренощувате в кемпер или каравана, ако имате такива, на палатка или в заслона на базата на таванския етаж в стаи с матраци на пода (осигурени са чаршафи, калъфки за възглавници и одеяла или спални чували), стаите са с по 2, 3 и 4 спални места.

Записвания се правят само тук: https://nomadteam.bg/contacts#sign-up

Резервацията се потвърждава с превод на 30 % аванс от общата сума!
Местата са ограничени!

#базовлагерстрелча #nomadteambg #comewithus #trekking #kayaking #offroadroad